Blogs

Geef je weerstand een boost met cryotherapie!

Je weerstand is belangrijk omdat het je lichaam beschermt tegen de negatieve invloeden van buitenaf en het zorgt ervoor dat je niet ziek wordt. Hoe sterk je weerstand is hangt af van je immuunsysteem. Je immuunsysteem bestaat uit je witte bloedlichaampjes en je antistoffen. Deze gaan de strijd aan met de bacteriën en virussen die je lichaam aanvallen. Hoe beter je immuunsysteem werkt des te beter je beschermt bent tegen bijvoorbeeld de griep en verkoudheid.

Lees Verder

Hoe helpt cryotherapie om fit te worden?

Je zit even niet lekker in je vel of je voelt dat je conditie net even wat minder is dan je gewend bent. Dan zijn er een heleboel oplossingen te verzinnen om alles weer wat meer op te krikken, maar er is één oplossing die letterlijk zo voorbij is en helpt. Dat is cryotherapie.

Lees Verder

Hoe blijf je gezond en fit?

Gezond zijn is een van de belangrijkste dingen in het leven. Het is cruciaal om goed te leven zodat je fit bent en lekker in je vel zit. Veel mensen vinden het lastig om gezonder te leven omdat ze het druk hebben met hun werk en kinderen. Fitter worden hoeft echter niet veel extra tijd te kosten als je het handig aanpakt. In deze blog geven wij je een aantal tips om gezonder te gaan leven.

Lees Verder

5 blessures die je kan voorkomen

Je hebt nog spierpijn of voelt een klein pijntje, maar gaat toch trainen voor de volgende voetbalwedstrijd, marathon of andere sport. Natuurlijk kan het zijn dat het vanzelf over gaat en goed komt, maar soms is het toch verstandig om er goed op te letten. Onderstaand de 5 blessures die jij kan voorkomen door er goed op te letten en een tip over cryotherapie en hoe dat jou kan helpen

 

Lees Verder