Hoe helpt cryotherapie om fit te worden?

Je zit even niet lekker in je vel of je voelt dat je conditie net even wat minder is dan je gewend bent. Dan zijn er een heleboel oplossingen te verzinnen om alles weer wat meer op te krikken, maar er is één oplossing die letterlijk zo voorbij is en helpt. Dat is cryotherapie.

Wanneer is cryotherapie te gebruiken?
De R zit weer in de maand en de herfst is begonnen. Dit betekent dat je immuunsysteem wel weer een boost kan gebruiken. Ziek worden, daar heb je natuurlijk geen zin in. Maar waar kan een cyro sessie nog meer bij helpen?

  • Blessure gehad of kom je maar niet van een bepaalde blessure af? Cryo helpt je
  • De griep ligt op de loer en misschien heb jij het wel gehad? Preventief om je immuunsysteem een boost te geven, en na de griep om dit weer te verbeteren.
  • Je energielevel is op een laagtepunt. Tijd om dat op te krikken. 3 minuten in de cryo cabine zorgt voor een goede boost. Herhaal dit een aantal keer en je gaat het verschil merken

 

Hoe werkt cryo bij deze problemen?
Whole Body Cryo, zoals cryotherapie ook wordt genoemd, is een simpele en doeltreffende manier om je beter te laten voelen. Het geeft een boost aan je vitaliteit, je gaat beter in je vel zitten. Wat er gebeurt is het volgende:

Je gaat de cryocabine in en je staat 3 minuten  -110 graden. De kou is krachtig en doordat het maar kort is ongevaarlijk. Het geeft een boost, waardoor je meer zuurstof in je bloed krijgt en afvalstoffen sneller en beter worden afgevoerd, een detox effect!

En dat helpt er voor dat je beter slaapt en je afweersysteem beter wordt. Als gevolg daarvan ben je minder snel ziek, gaat je blessure sneller over en je energielevel wordt hoger

Interesse?
Misschien dat je nog een klein beetje twijfelt, dat kan natuurlijk. Bel dan met een van onze medewerkers en zij zullen je nog wat extra uitleg geven over cryotherapie. Weet je het wel zeker en wil je gaan voor cryotherapie? Dan adviseren wij een ‘ice boost door een cryo kuur’, 2 weken lang onbeperkt toegang tot onze cabine. Of wekelijks als onderhoud minimaal 1 x