Cryotherapie Nederland

Ben je op zoek naar een goede cryotherapie behandeling in Nederland? Dan ben je bij Refreeze aan het juiste adres. Cryotherapie wordt steeds bekender. Het staat voornamelijk bekend om het positieve effect op spierherstel, pijnvermindering en het geven van een boost aan je lichaam.  Lees meer over onze whole body cryo behandeling.

Cryosauna Nederland

Onze whole body cryo behandeling is een behandeling waarbij je, zoals de naam al indiceert, met je volledige lichaam in een cryo cabine staat. Je kunt de behandeling zien als een soort cryosauna in Nederland. Het is namelijk vergelijkbaar met het staan in een sauna cabine, maar dan met extreme koude. Tijdens de whole body cryo behandeling word je lichaam op scherp gezet. Je lichaam merkt de extreme koude op door de zenuwreceptoren in de huid. Deze sturen vervolgens een signaal naar het brein als alarm. Vervolgens zorgt je lichaam dat er bloed naar de organen wordt gestuurd ter bescherming tegen de koude. Dit is hetzelfde proces dat door het lichaam in stand wordt gezet tijdens het oplopen van griep of een virus.

Hierdoor krijgt je lichaam een boost en geeft de behandeling na afloop een fijn gevoel. Doordat het lichaam deze beschermende handeling inzet wordt ook spierherstel van eventuele blessuren bevorderd en zal de pijn hiervan verlicht worden.

Benieuwd naar de kracht van onze behandeling? Maak een afspraak!

Waarom zou je voor cryotherapie in Nederland voor Refreeze kiezen?

Voor cryotherapie in Nederland garanderen wij dat je bij Refreeze de beste ervaring zult krijgen. Heeft u vragen voor de behandeling? Onze medewerkers zullen je zo goed mogelijk helpen zodat je met een gerust gevoel de behandeling kan beginnen. Met onze effectieve behandeling en resultaat stap je daarna ook met een geweldig gevoel uit de cryosauna.

Meer weten over cryotherapie?

Twijfel je over de effectiviteit van cryotherapie of, of het wel iets voor jou is? Wij proberen graag enige onzekerheden te verhelpen. Stel vragen die je mogelijk hebt vrijblijvend via onze contactpagina. Dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk beantwoord zullen worden.