Cryotherapie kosten

Cryotherapie is een behandeling die je steeds vaker voorbij hoort komen. Het is een erg effectieve behandeling en kan je helpen met mogelijke klachten van spierpijn of andere vormen van pijn in het lichaam. Wat men zich dan ook vaak afvraagt is hoeveel een cryo behandeling kost. Wij zullen onze cryotherapie kosten op deze pagina op een rij zetten.

Cryo behandeling kosten

De cryotherapie kosten kunnen erg verschillen door de vorm van de behandeling. Bij Refreeze in Ulvenhout werken wij met whole body cryotherapie. Whole body cryotherapie betekend exact wat de naam al aanduidt. Je gaat met je gehele lichaam in een cryo cabine staan. De behandeling duurt maximaal drie minuten. Een behandeling kost €25,-
Vrijblijvend informatie

Hoe verloopt een Whole body cryo behandeling?

Je verblijft eerst een halve minuut in een cabine die naar -60 graden Celsius wordt gebracht. Hierna ga je door naar de volgende ruimte waar je nog twee en een halve minuut zal verblijven. Deze ruimte wordt vervolgens naar -110 graden Celsius gebracht. Bij de gehele behandeling zal ten alle tijden een medewerker aanwezig zijn.

Wat gebeurt er tijdens een cryo behandeling?

Tijdens een cryo behandeling wordt je lichaam blootgesteld aan extreme koude. Wat er dan plaatsvindt is dat je lichaam gaat werken om zijn temperatuur op pijl te houden. Dat komt doordat de zenuwreceptoren in de huid een alarmsignaal sturen naar de hersenen. Zo stijgt je bloedtemperatuur naar zo’n 40 graden Celsius. Dit is eenzelfde proces als wanneer je lichaam een griep waarneemt. Hierdoor gaat je lichaam genezing stimuleren waardoor je jezelf na een behandeling stukken beter voelt.

Wat zijn de whole body cryotherapie kosten?

Een enkele cryotherapie sessie kost €25,-. Wij bieden daarnaast ook abonnementen en rittenkaarten aan omdat je cryotherapie pas echt ervaart wanneer je meer behandelingen hebt gehad. Zo bieden wij de volgende maandelijkse abonnementen aan:
• De Ice dip voor €49,-
Hiermee kun je 4 keer per maand een cryo behandeling nemen.

• De Ice ice baby €69,-
‎ Hiermee kun je 8 keer per maand een cryo behandeling nemen.

• De Ice boost €59,-
Hiermee kun je 2 weken onbeperkt cryo behandelingen nemen.

• De Cold as ice €99,-
Hiermee kun je maandelijks onbeperkt cryo behandelingen nemen.

• De Twin freeze €175,-
Hiermee kunnen 2 personen maandelijks onbeperkt cryo behandelingen nemen.

Daarnaast bieden wij de volgende Rittenkaarten aan:
• De Freeze 5 voor €79,-

• De Freeze 10 voor €150,-

• De Freeze 20 voor €275,-

Afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in het ervaren van onze cryo behandeling? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak via onze afspraak maken pagina.

Vrijblijvend informatie