Cryotherapie Brabant

Cryotherapie is iets wat steeds vaker wordt gebruikt. Het is een effectieve behandeling voor spierherstel, pijnvermindering of om een boost te geven aan je lichaam. Ben je op zoek naar een goede behandeling voor cryotherapie in Brabant? Lees verder over onze behandeling.

Welke behandeling heeft Refreeze?

De Cryo behandeling bij Refreeze heet de whole body cryo behandeling. Hierbij ga je zoals de naam zegt met je gehele lichaam in een cryo cabine staan. Tijdens de behandeling worden een aantal processen in je lichaam in gang gezet, doordat je lichaam de extreme koude opvat als gevaar. Je Lichaam wordt als het ware op scherp gezet, waardoor vervolgens bloed richting je romp gestuurd wordt om een goede lichaamstemperatuur te behouden. Het lichaam doet dit om de organen te beschermen. Dit is hetzelfde proces dat voorkomt bij het oplopen van een virus of het hebben van de griep met hoge koorts. Deze behandeling is al door veel mensen toegepast en is veilig.

Na afloop van de behandeling heeft de behandeling ervoor gezorgd dat het lichaam gestimuleerd werd zich te herstellen. Dit resulteert dus in de vermindering van enige pijnklachten en het stimuleren van spierherstel. Daarnaast zorgt een dergelijke behandeling voor een fitter gevoel

Overtuigd van de kracht van cryotherapie? Maak een afspraak!

Waarom zou je voor cryotherapie in Brabant voor Refreeze kiezen?

Wij garanderen dat je voor cryotherapie in Brabant bij Refreeze de beste ervaring zult krijgen. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat je met een goed gevoel onze cryo cabine instapt en onze whole body behandeling zorgt ervoor dat je ook met een goed gevoel eruit stapt.

Meer weten over cryotherapie?

Heb je vragen over de behandeling of twijfel je of cryotherapie iets voor jou is? Wij beantwoorden graag alle vragen zodat je zonder twijfel kennis kan maken met cryotherapie! Neem vrijblijvend contact op via de contact pagina! Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.