Cryo Ulvenhout

Cryotherapie is een behandeling die steeds vaker door mensen worden gebruikt. Je geeft jezelf een boost en het kan pijn verlichten van eventuele blessures. Waar een cryo behandeling voornamelijk voor zorgt is een goed gevoel door heel je lichaam.  Maar waar kun je een goede cryo behandeling in Ulvenhout vinden?

Cryotherapie Ulvenhout

Voor cryotherapie kan je in Ulvenhout terecht bij Refreeze whole body cryo. Wij garanderen dat onze behandeling ervoor zorgt dat je met een goed gevoel de deur uit gaat. De cryotherapie behandeling in Ulvenhout is een whole body cryo sessie. Hierbij sta je maximaal 3 minuten in onze cryo cabine met, zoals de naam al zegt, je volledige lichaam. De behandeling zal een aantal fysiologische processen in gang zetten die als het ware een ziekte bestrijdend proces in je lichaam activeert. Dit veroorzaakt het goede gevoel en de boost van je lichaam na de behandeling.

Naast het geven van een boost en een goed gevoel helpt cryotherapie ook goed tegen huidproblemen. Tevens is het een minder pijnlijke en kortere behandeling voor pijntjes waarbij het resultaat goed zichtbaar zullen zijn.

Een afspraak maken voor cryotherapie in Ulvenhout?

Wat gebeurt er precies met je lichaam tijdens onze behandeling?

De behandeling begint door in een cabine te stappen die naar -60 graden gebracht wordt. In deze cabine sta je maximaal 30 seconden. Vervolgens ga je naar de volgende cabine waar je 2,5 minuten in zal verblijven. Deze cabine zal naar een temperatuur van -110 graden gebracht worden.  Deze extreme koude zorgt ervoor dat de receptoren in de huid alarmsignalen sturen naar de hersenen. Hierdoor wordt het lichaam op scherp gezet en wordt er bloed gestuurd naar de organen om de lichaamstemperatuur te behouden ter bescherming. De temperatuur van je bloed stijgt naar zo’n 40 graden net als bij koorts wat resulteert in een effectieve virusbestrijding zoals bij griep.

Ben je overtuigd van het positieve effect van cryotherapie? Maak snel een afspraak! Wij zorgen dat jouw behandeling een fijne ervaring is en dat enige onduidelijkheden verholpen worden. Bij Refreeze whole body cryo in Ulvenhout kun je als geen ander cryotherapie ervaren.

Wil je meer weten over cryotherapie?

Wil je meer weten over onze cryo behandeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur je vraag via de contact pagina en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.